De Samsung Galaxy S8 is een erg uitgebreid toestel. Je kunt zoveel functies gebruiken en dingen instellen dat je misschien nog maar een kwart van de mogelijkheden kent. Als je alles uit je nieuwe Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ wilt halen, lees dan zeker dit uitgebreide overzicht met maar liefst 41 Galaxy S8 tips.
Samsung Galaxy S8 tips
Als opvolger van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge heeft Samsung dit jaar de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ aangekondigd. Sinds enige tijd liggen de smartphones in de winkel. De twee smartphones vallen op door hun grote scherm waarbij nauwelijks schermranden aanwezig zijn, het erg stijlvolle glazen design en de grote hoeveelheid mogelijkheden. In dit artikel hebben we de 41 beste Samsung Galaxy S8 tips en Galaxy S8 Plus tips op een rij gezet.
Galaxy S8 screenshot maken
Je kunt bij de Galaxy S8 op meerdere manieren een screenshot maken. We zetten de drie verschillende manieren op een rij.
- Als eerst kun je ervoor kiezen om de power-button (aan de rechterkant van het toestel) en de volumetoets naar beneden tegelijkertijd kort ingedrukt te houden. Vervolgens wordt een schermafbeelding gemaakt. Hier krijg je ook de mogelijkheid te zien om een zogenoemde lange screenshot te maken. Handig als je van een webpagina een screenshot wilt maken. Deze functie ‘scrollen door afbeelding’.
- Je kunt ook gebruik maken van de functie ‘Slim selecteren’ in Edge Panels. Hiervoor schuif je de transparantie rand naar de andere zijkant en schuif je door de bladen heen. Hier vind je dan de optie ‘Slim selecteren’. Je kunt vervolgens een vorm kiezen (rechthoek of ovaal) en het desbetreffende gebied markeren. Vervolgens klik je op ‘gereed’ en wordt de screenshot gemaakt. Wanneer je bij ‘Slim selecteren’ kiest voor ‘Boven vastmaken’ wordt als een soort van drijvend venster de gekozen inhoud als overliggende laag boven je huidige scherm getoond.
- Tot slot kun je met de zijkant van je hand een screenshot maken bij de Galaxy S8 (Plus). Hiervoor veeg je de zijkant van je hand van links naar rechts over het scherm heen.
Categorieën in galerij
De Galerij-app heeft een interessante feature die niet direct opvalt. Het gaat om categorieën in de galerij waarmee je snel foto’s kunt doorzoeken in dezelfde genre of met hetzelfde onderwerp. In de galerij-app vind je bovenin een vergrootglas voor de zoekfunctie. Wanneer je hierop tikt kun je zoeken naar foto’s maar krijg je ook categorieën te zien. Denk aan foto’s van gebouwen, katten, auto’s, sneeuw of bossen. Ook wordt er onderscheid gemaakt in camerastanden. Denk aan panorama, normale afbeeldingen, video’s en slow-motion. De zoekfunctie kun je dus ook gebruiken om te zoeken naar bijvoorbeeld ‘kat’. Leuk is dat je ook bij iedere foto individueel kunt zien in welke categorie ze zijn geplaatst. Open hiervoor de foto in de galerij en tik bovenin op het informatie-icoontje met de “i”. Je kunt ook vanuit daar de categorie openen. Bij bewerken kun je dan de categorieën wijzigen en toevoegen.
Browser veranderen, via app info
Standaard heeft Samsung haar eigen internetbrowser als standaard browser ingesteld op de Galaxy S8 en S8+. Gebruik je liever Google Chrome of een andere browser uit de Play Store? Via enkele stappen kun je zelf de standaard browser aanpassen. Hiervoor volg je de onderstaande stappen;
- Ga naar ‘Instellingen’
- Kies ‘Apps’
- Tik rechtsbovenin op ‘Standaard-apps’
- Selecteer ‘Browser-app’ en kies de geïnstalleerde browser van je keuze
Apps op volledig scherm
Anders de doorsnee smartphones zijn de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus voorzien van een groot scherm met een beeldverhouding van 18,5:9. Deze beeldverhouding zorgt ervoor dat op scherm meer informatie getoond kan worden zonder dat je hoeft te scrollen. Echter worden standaard apps niet allemaal op volledige grootte weergegeven. Je dient dit per applicatie in te stellen, ook als je dus een app uit de Play Store hebt geïnstalleerd, anders krijg je zwarte balken onder- en bovenin in het scherm. Om dit in te stellen ga je naar Instellingen > Display > Apps over volledig scherm en selecteer je vervolgens de apps die je op volledig scherm wilt weergeven.
Always On Display
Het Always On Display geeft je in één oogopslag inzicht in meldingen, notificaties, de datum en tijd. Je kunt verschillende dingen aanpassen bij de instellingen voor het Always On Screen. Je vindt de verschillende instellingen bij Instellingen > Schermvergrendeling en beveiliging. Scroll naar beneden en hier vind je de opties. Je kunt de klokstijl aanpassen en eventueel kiezen voor een afbeelding, de agenda of de functie juist helemaal uitschakelen. Daarbij kun je bij ‘inhoud voor weergave’ ervoor kiezen om een start-toets te tonen. Hier hoef je dan enkel je vinger op te drukken en kan het scherm ook geactiveerd worden.
Always On Display uitschakelen
Bij de Always On Display instellingen op de Samsung Galaxy S8 en S8+ vind je ook de ‘Planning’ optie. Hiermee kun je vaste tijden bepalen waarop dit scherm in- en uitgeschakeld wordt. Handig als je de functie ‘s nachts toch niet gebruikt.
Always On Display personaliseren
Je kunt de vormgeving van het Always On Display nog verder personaliseren. Je vindt bij de eerder genoemde instellingen de mogelijkheid om Informatie en FaceWidgets te kiezen, waar je door heen kunt scrollen. Zo krijg je toegang tot je agenda, contact-informatie of de muziekspeler. Bij Instellingen > Achtergronden en thema’s kun je rechtsonder kiezen voor ‘AOD’s’ waarbij je Always On Display thema’s kunt installeren.
Eén hand modus
Zowel het scherm van de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ zijn vrij groot te noemen. Heb je wat minder grote handen of moet je het toestel even met één hand bedienen, dan is er de handige Eén hand modus. Onder Instellingen > Geavanceerde functies vind je de optie ‘Bediening met één hand’. Net als bij Huawei-toestellen wordt dan het scherm verkleind en kun je gemakkelijker het toestel bedienen. Je kunt instellen dat je drie keer op de start toets moet drukken om de kleinere weergave te activeren, of door diagonaal van de ene hoek naar de andere hoek te vegen. Vervolgens kun je met het pijltje de plaatsing aanpassen naar links of rechts.
Slim Sluimeren
We blijven even bij het menu met geavanceerde instellingen zoals bij de vorige tip. Je kunt hier namelijk ook de optie ‘Slim sluimeren’ vinden. Deze optie werd geïntroduceerd bij de Samsung Galaxy S3 en is ook nog bij de S8 en S8+ te vinden. De Slim Sluimeren functie zorgt ervoor dat het scherm ingeschakeld blijft als je er naar kijkt. De telefoon maakt hiervoor gebruik van de front-camera en werkt het beste als je het toestel rechtop gebruikt en je op een goed verlichte plaats bevindt.
Bixby uitschakelen
Bixby is de slimme assistent op de Galaxy S8. In Nederland is de bruikbaarheid minder dan in andere landen. De spraakopdrachten werken namelijk al niet in het Nederlands. Wanneer je door je homescreens veegt bevindt zich links Bixby. Wil je het startscherm met Bixby uitschakelen, dan gaat dat als volgt; hou op het homescreen een lege plek ingedrukt. Vervolgens worden de schermen verkleind. Scrol naar links totdat het Hello Bixby scherm verschijnt. Bovenin zie je een schakelaar om dit uit te schakelen. Het is niet mogelijk om vanuit de instellingen de Bixby-toets links van het toestel uit te schakelen.
Notificaties
Samsung geeft je de mogelijkheid om de voorkeuren voor meldingen en notificaties aan te passen. Zo kun je instellen dat je van een bepaalde applicatie geen notificaties wilt ontvangen en van sommigen juist wel. Bij Instellingen > meldingen kun je het palletje op aan of uit zetten voor de apps waar je notificaties van wilt ontvangen. Door op de naam van de app zelf te tikken, kun je daarnaast nauwkeuriger instellingen aanpassen. Je kunt daar instellen dat je van die app wel meldingen wilt ontvangen, maar alleen zonder geluid of trilling. Ook kun je bepaalde app-notificaties niet laten weergeven op het vergrendelscherm en kun je de app markeren als prioriteit, ofwel belangrijk.
Display resolutie / schermresolutie
Het beeldscherm van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ is enorm scherp met haar resolutie van 2960 x 1440 pixels. Toch staat standaard de schermresolutie op een lagere stand namelijk 2220 x 1080 Full-HD+. Hoewel het iets meer batterij kan verbruiken wil je natuurlijk alles uit je toestel halen. Via Instellingen > Display > Schermresolutie kun je het palletje op WQHD+ zetten.
App-drawer menu
Standaard wordt het menu-icoontje, de zogenoemde app-drawer niet getoond. Gelukkig kun je ook bij de Galaxy S8(+) gewoon het icoontje voor het menu inschakelen. Hiervoor ga je naar Instellingen > Display > Startscherm > Lay-out startscherm en selecteer je de optie ‘Start- en Apps-schermen’. Daarnaast kies je bij de startscherm-instellingen voor ‘apps-knop’ voor ‘Apps-knop weergeven’.
Snelkoppelingen notificatiebalk
De balk bovenin beeld wordt ook wel de notificationbar, of notificatiebalk genoemd. Hierin vind je ook enkele snelle instellingen (Quick Settings) die je kunt aanpassen. Ook de volgorde is naar eigen wens in te stellen. Handig, als je bijvoorbeeld niet het NFC-icoontje direct hoeft te zien, maar wel die voor Bluetooth of WiFi. Om de icoontjes en de volgorde aan te passen sleep je de balk twee keer naar beneden. Rechtsboven in beeld zie je dan drie puntjes. Hier tik je op en zie je de mogelijkheid ‘knopvolgorde’. Ook kun je de grootte aanpassen met de optie ‘knopraster’.
Rastergrootte
De rastergrootte van de apps op je homescreen kun je zelf aanpassen. Hierdoor kun je ervoor kiezen om kleinere icoontjes in te stellen en dus meer snelkoppelingen te plaatsen, of juist grotere icoontjes met minder opties op je homescreen. De rastergrootte kun je aanpassen door op het homescreen een lege plaats ingedrukt te houden. Onderaan vind je dan de optie ‘Instellingen startscherm’. Hier kun je raster startscherm selecteren en ook de rastergrootte voor het menu met apps kun je hier aanpassen.
Apps verbergen
Door het homescreen ingedrukt te houden krijg je de optie ‘Instellingen startscherm’ te zien. Vervolgens zie je hier de optie ‘apps verbergen’. Applicaties die je niet kunt verwijderen of apps die je nooit gebruikt kun je hiermee verbergen uit het overzicht. Ook in het menu met apps kun je de drie puntjes kiezen en apps verbergen.
Kleurbalans
De één houdt van warmere kleuren, de ander meer van koude kleuren. Samsung heeft een instelling verwerkt in de Galaxy S8 en S8 Plus waarmee je de kleurbalans kunt aanpassen naar eigen wens. Hiervoor ga je naar Instellingen > Display > Scherm-modus en kun je kiezen uit vijf verschillende standen bij ‘Kleurbalans volledig scherm’. Daarnaast vind je eronder geavanceerde opties waarbij je de rode, groene en blauwe kleur handmatig kunt aanpassen.
Prestatiestand
Met de Prestatiestand op de S8(+) kun je voor bepaalde acties de prestaties aanpassen. Standaard is het toestel al perfect om van alles mee te doen, maar met de prestatiestand maak je het perfectionistisch. Als je de notificatiebalk naar beneden veegt kun je deze stand activeren. Daarbij kun je het kiezen voor ‘details’ waarbij je ervoor kunt kiezen om te schakelen tussen game, amusement en hoge prestaties. Afhankelijk van welke stand je kiest wordt de resolutie, helderheid en dergelijke aangepast. Via dezelfde manier (snelle instellingen) kun je de Prestatiestand weer uitschakelen. Houd er rekening mee dat de standen meer kunnen vragen van het uithoudingsvermogen.
Snel camera starten
Wil je snel de Galaxy S8 camera starten? Dan hoef je enkel maar twee keer op de power-button (rechts van het toestel) te drukken. Je hoeft dan niet eerst je pincode of dergelijke in te geven; je kunt direct beginnen met het maken van een foto of video. Om de gemaakte beelden vervolgens te bekijken moet je wel eerst het toestel ontgrendelen. Deze functie voor het snel camera starten is overigens uit te schakelen bij camera-instellingen.
On-screen buttons / navigatietoetsen
Echter hebben andere Android-toestellen de navigatie-toetsen precies andersom zitten. Standaard zit de terugtoets links en de multi-task toets rechts; bij Samsung is dit precies andersom. Heb je hiervoor een Samsung-smartphone gehad, dan ben je gewend aan de andere indeling van de toetsen. Gelukkig kun je bij Instellingen > Navigatiebalk verschillende instellingen aanpassen. Je kunt hier de knop lay-out aanpassen met de volgorde van de toetsen en de achtergrondkleur veranderen.
Controleren op updates
Samsung zal de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ met regelmaat voorzien van updates. Bij een nieuwe update krijg je hiervan een melding op je toestel. Mocht je nou zelf handmatig willen controleren op Galaxy S8 updates, dan is dit ook mogelijk. Volg hiervoor de onderstaande stappen:
- Ga naar Instellingen
- Kies de optie Software-update
- Selecteer de optie ‘Updates handmatig downloaden’
- Vervolgens wordt er aangegeven of er een update beschikbaar is, of dat je al over de nieuwste software-versie beschikt.
Snel zoeken
Je kunt erg snel dingen opzoeken door bij het homescreen van boven naar beneden te vegen of het menu te openen. Bovenin zie je dan de optie ‘telefoon zoeken’. Je kunt gebruik maken van een zoekopdracht middels spraakopdracht of gewoon het intypen. Vervolgens wordt er gezocht naar geïnstalleerde apps, agenda-items, muziek in Google Play Music, bestanden, contacten, de galerij en verschillende andere bronnen. Ideaal!
Gezichtsherkenning
We zijn een grote liefhebber van de Galaxy S8 gezichtsherkenning. Deze functie maakt het namelijk mogelijk om het toestel te ontgrendelen door ernaar te kijken. Je vindt de instellingen bij Instellingen > Schermvergrendeling en beveiliging. Kies hier vervolgens de optie Gezichtsherkenning. Hier kun je aangeven dat je gezichtsherkenning wilt gebruiken. Wel werkt dit alleen bij een goed verlichte omgeving. Ondanks dat het enorm prettig werkt, werkt het ook met het tonen van een foto; dus dit is niet geheel veilig.
Irisscanner
Een andere manier van ontgrendelen kan met de irisscanner op de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Hierbij kijkt de front-camera naar je ogen en vervolgens wordt het toestel ontgrendeld, mits dit overeenkomt. Je dient je ogen in de aangegeven vormen te plaatsen, iets wat dus meer nauwkeurigheid vraagt dan de gezichtsherkenning. Je kunt bij Instellingen > Schermvergrendeling en beveiliging > Irisscanner diverse settings aanpassen. Zo kun je het masker voor de vormen aanpassen naar bijvoorbeeld de ogen van een uil, een duikbril of andere illustraties. Je kunt niet gezichtsherkenning en irisscanner tegelijkertijd ingeschakeld hebben.
Vingerafdrukscanner
De Galaxy S8 vingerafdrukscanner bevindt zich voortaan aan de achterkant, naast de camera. Je kunt verschillende vingers toevoegen waarmee je het toestel kunt ontgrendelen en bepaalde acties kunt uitvoeren (bijvoorbeeld bij bank-apps). Je kunt de vingerafdrukscanner instellingen vinden bij Instellingen > Schermvergrendeling en beveiliging > vingerafdrukscanner.
Blauw-licht filter
Met het blauwe licht filter op de Galaxy S8 kun je de kleurtemperatuur van het beeldscherm aanpassen. Dit is bijvoorbeeld handig in de avonduren, waarbij het blauwe licht slecht is voor de ogen. De gele tint over het scherm zorgt ervoor dat dit rustiger is voor je ogen waardoor je weer beter kunt slapen. Je kunt het Blauw-licht filter vinden in de balk met snelle instellingen (notificatiebalk naar beneden vegen). Door dit icoontje ingedrukt te houden (of Instellingen > Display > druk op Filter blauw licht) krijg je instellingen te zien. Zo is het mogelijk om automatisch op gekozen tijden deze modus in- en uit te schakelen.
Edge Screen
Net als bij de Samsung Galaxy S7 Edge zijn ook de S8 en S8+ voorzien van het Edge Screen. Standaard wordt aan de rechterkant een witte licht transparante balk getoond die je naar linkt kunt vegen. Hier openen zich dan de Edge Panels met bijvoorbeeld contacten, snelkoppelingen naar apps en slim selecteren voor het maken van een screenshot of gif’je. Bij Instellingen > Display > Edge Screen kun je deze feature uitschakelen. Dan is er ook nog Edge Lightning. Hiermee wordt een kleine rand om het display gekleurd bij het ontvangen van een notificatie.
Edge Vensters
We gaan even door op het Edge Screen. Door het Edge Screen te openen krijg je dus de panels te zien. Onderin vind je vervolgens een tandwiel waarbij je toegang krijgt tot de instellingen. Hier kun je Edge Vensters aanpassen, de panelen die je niet wilt zien zet je hier dus uit. Je kunt ook tal van panelen inschakelen. Denk aan het weer, taken, klembord, agenda, sport en financiën. Bovenin vind je de optie ‘Downloaden’ waarbij je uit de Galaxy Apps store nog extra modules kunt installeren. Zo is er een WhatsApp-venster, een venster voor Spotify en nog veel meer. Sommigen zijn betaald.
Thema
Samsung TouchWiz is bij de S8 en S8+ vervangen door Samsung Experience. Deze skin biedt eveneens ondersteuning voor thema’s. Hiervoor kun je gebruik maken van de catalogus in ‘Galaxy Apps’. Via Instellingen > Achtergronden en thema’s wordt je gestuurd naar de Samsung thema’s die beschikbaar zijn voor je Galaxy S8. De thema’s vind je in het tweede tabblad (onderin beeld).
Multi-window
Met Multi-window, ofwel split-screen kun je het scherm in tweeën delen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het bekijken van een YouTube-video chatten via WhatsApp. Je kunt de Split-Screen modus gebruiken door de multi-task toets ingedrukt te houden. Vervolgens krijg je een overzicht van openstaande apps. Apps die je kunt openen in deze modus herken je aan de twee balkjes, links van het kruisje. Wil je de multi-window modus sluiten, dan tik je in het midden tussen de twee apps op de balk en tik je op het kruisje. Je krijgt op die manier ook de mogelijkheid om een bepaald gedeelte bovenaan het scherm te laten staan (dokken wordt dat genoemd). Een andere mogelijkheid is om de app als drijvend venster over een andere app te laten liggen.
Veilige map
In het overzicht met apps vind je het icoontje ‘Veilige map’. Deze Samsung-app zorgt ervoor dat niet iedereen zomaar toegang krijgt tot je bestanden en apps en via deze toepassing kun je deze alleen toegankelijk maken voor jezelf. Binnen de veilige map kun je zelf meerdere accounts aanmaken. Het aanmaken van een veilige map kan even duren.
Selfie spiegelbeeld
Wanneer je met de front-camera een selfie maakt kan het zijn dat hij gespiegeld wordt opgeslagen. Wil je dit niet, dan kun je deze optie aanpassen naar eigen wens. Open hiervoor de camera en tik op het tandwiel. Vervolgens zie je onder het kopje ‘camera aan voorkant’ de instelling ‘voorbeeldweergave foto opslaan’. Hier kun je dus de instelling aanpassen zodat hij niet (of wel) omgedraaid opgeslagen wordt.
Mappen maken
Wil je een overzichtelijke vertoning van apps, dan kunnen mappen je hierbij helpen. Met mappen kun je bijvoorbeeld verkeer-apps, weer-apps en chat-apps apart bundelen. Stel dat je app A, app B en app C in één map wilt hebben, dan gaat dat als volgt; sleep op het icoontje van app A naar app B en laat hem los als het map-symbool verschijnt. Vervolgens kun je ook app C erheen slepen en kun je de map een naam en een kleurtje geven. Je kunt dit zowel in het menu als op je homescreen doen. Je kunt een app uit de map verwijderen door hem ingedrukt te houden en de map uit te slepen naar boven.
Achtergrond veranderen
Wil je de achtergrond van je toestel veranderen? Houd dan een leeg gedeelte van je scherm ingedrukt en kies onderaan voor de optie ‘achtergronden en thema’s’. Vervolgens kun je door Samsung voorgestelde wallpapers downloaden of een eigen foto gebruiken. Uiteraard kun je dit ook instellen vanuit de galerij-app waarbij je een eigen foto instelt.
Pictogramkaders
Standaard worden de app-icoontjes voorzien van wat extra ‘versiering’. Wil je deze toeters en bellen liever niet, en wil je liever gewoon de standaard icoontjes voor apps, dan kun je dit uitschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen > Display > Pictogramkaders en kies voor ‘alleen pictogrammen’.
Statusbalk
In de statusbalk vind je al je meldingen en dergelijke. Standaard worden alleen de drie laatste pictogrammen getoond en wordt de rest verstopt en aangeduid met drie puntjes. Wil je meer icoontjes zien, dan kun je dit instellen. Ga hiervoor Instellingen > Display > Statusbalk en kies de optie ‘Alleen recente meldingen weergeven’.
App-opties
Wanneer je een icoontje van een app ingedrukt houdt, krijg je verschillende app-opties. Zo kun je een applicatie direct verwijderen, toevoegen aan veilige map, er meer informatie over krijgen, de snelkoppeling verwijderen of kiezen voor ‘slaap’. Wanneer je kiest voor ‘Slaap’ wordt de app in de sluimerstand gezet waarmee wordt voorkomen dat het van de batterij blijft vragen. De app wordt pas weer actief als je hem gebruikt en dus kan het zijn dat je van die app ook geen notificaties ontvangt.
Sneller opladen: scherm uit
Opladen; het hoort erbij als je een smartphone hebt. De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn voorzien van ondersteuning voor snelladen, zogenoemd Fast Charge. Hiermee duurt het minder lang voordat de accu weer vol is. Echter is het goed om te weten dat Fast Charging enkel werkt als je het toestel niet gebruikt en het scherm dus uit is. Quick Charge wordt namelijk uitgeschakeld als je het toestel gebruikt, waardoor het dubbel zo lang duurt voordat de accu weer vol is.
Draadloos opladen
Je kunt de S8 draadloos opladen. Hiervoor heb je wel een speciale wireless charger nodig die dan wel weer op het stroom aangesloten moet worden. Door enkel de smartphone op de plaat te leggen wordt gestart met het laden. Draadloos opladen duurt wel langer dan wanneer je hem normaal oplaadt.
Batterij besparen
De Samsung Galaxy S8 heeft bij Instellingen > apparaatonderhoud > batterij een optie om batterij te besparen. De spaarstanden waar je uit kunt kiezen beperken de mogelijkheden maar laten je wel langer met de batterij doen. Als je een spaarstand selecteert zie je direct welke consequenties dit heeft. Daarbij zie je het energieverbruik per app en kun je deze eventueel in de spaarstand zetten zodat deze op de achtergrond niet actief blijft.
Galaxy S8 accessoires
De glazen behuizing maakt het toestel kwetsbaar en natuurlijk wil je hem zo lang mogelijk netjes houden. We hebben gemerkt in de praktijk dat de behuizing gevoelig is voor krassen. Je doet er verstandig aan om het toestel te beschermen met een case, cover, hoesje of screenprotector. Wel is dat laatste een dingetje, want het scherm loopt namelijk door waardoor je er op moet letten dat ook de gebogen delen beschermd worden. We hebben onlangs een uitgebreid artikel gewijd aan alle officiële Galaxy S8 accessoires met hoesjes, de draadloze lader en meer.
Bonus-tip: DroidApp App
Met de DroidApp App blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom smartphones, apps en alles wat met Android te maken heeft. Je vindt daarnaast ook nog van een groot aantal toestellen de actuele prijzen en de specificaties en er zijn push-notificaties. Ook vind je het laatste nieuws rondom de Galaxy S8 in de app en hij is geheel advertentievrij. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via deze link.
Alle details
Mis jij nog een tip in dit overzicht? Laat dan jouw Galaxy S8 tip achter onder dit bericht. Alles over de Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ vind je op de smartphone-pagina’s via onderstaande buttons.